HOUTEN WONING UPSIDE DOWN

Locatie: Aalter

Bouwjaar: 2015

Architect: Wood Architects bv

ECOLOGIE & NET DAT ANDERS

Hout is onze passie om te bouwen aan een betere leefomgeving en te strijden tegen de klimaatsverandering.

De woning heeft een zeer lichte structuur, maar gedraagt zich als een traditionele woning (koel in de zomer en warm in de winter). Door een sterk doorgedreven isolatie en luchtdichtheid mag dit ontwerp beschouwd worden als een passiefhuis, met toevoeging van hernieuwbare energie zelfs een klimaatpositief gebouw.

Upside down ? Wel de slaapkamers en badkamer bevinden zich half ondergronds. De leefruimtes staan erboven. Dit garandeert vanuit de leefruimte een mooi perspectief op de tuin. In de slaapkamers is er winter/zomer een constante aangename temperatuur.

BEZOEK NU

Je kan je op dit moment niet voor dit project inschrijven!

Nieuwe projecten komen binnenkort beschikbaar op de website.