WONEN EN WERKEN IN DE LENGTE

Locatie: Sint-Niklaas

Bouwjaar: 2010

Architect: IO-Architecten

VIDES, VERTICALITEIT & LICHTINVAL

Het voormalige magazijn van 4,5 meter breedte en 68 meter diepte wordt verbouwd tot woning met architectenbureau. 

De carport en inkom/traphal doen een overgangszone ontstaan tussen woning en bureau. De lichttoetreding, door middel van spannende doorzichten, dakkoepels en hoge vides, bepaalt de visuele en functionele relaties doorheen alle ruimtes. De woning kan bijgevolg opgevat worden als één verticale ruimte die door middel van de verschillende vides de twee verdiepingen verbindt. Het totaal voelt als een evenwichtig geheel door het gebruik van natuurlijke materialen: het massieve beton en donkere parket contrasteert speels met de lichte stalen structuur en luchtige openheid van de woning.

BEZOEK NU

Je kan je op dit moment niet voor dit project inschrijven!

Nieuwe projecten komen binnenkort beschikbaar op de website.